måndag 20 april 2015

Träningsvärk!

Idag har jag träningsvärk både i framsida lår och baksidan, hamstrings. Det brukar jag inte få löpning, men så brukar jag heller inte springa så fort och 'maxa' så. Jag brukar mest springa i prattempo, någonstans mellan 5-6 min/km. Inte uppemot 3 min/km som jag fick som högst igår! 

Idag har jag varit och fixat naglarna. Min nageltjej var lite sen med kunden innan så jag fick vänta en halvtimme. Vilket jag passade på att göra utomhus förstås! 

     

På baksidan av deras hus satt jag och njöt i väntan på min tur. Jag ska ju inte vara i solen, men såhär sent, efter kl 16.00, såhär tidigt på året vågar jag ändå njuta och fylla på med D-vitamin. Det var såå skönt. 


       

Här är resultatet. Varannan gång kör jag fransk manikyr och varannan gång heltäckande i (oftast) någon rosa nyans. 

Väl hemma så fixade jag till något snabbt åt mig maken. Barnen fick lyxa till det med Mc Donalds eftersom jag blev så sen pga väntadet. Vi vuxna åt torsk och wookgrönsaker. 

Nyttigt, snabbt, gott och lågt kcal-intag. Det är ju trots allt fasta idag... Jag kom upp i 523 kcal idag, vilket är helt ok. Det blev dock en kort promenad efter maten, trots att jag hade tänkt att vila... Dels behövde jag få igång blodcirkulationen i mina arma ben, dels ville jag ut! Så vid halv åtta drog jag med maken ut på en 3,3 km runda. Inte ombytta så det var ingen powerwalk direkt. Mest andas frisk luft, prata, lyssna på fågelkvitter mm. Och vet du vad? Idag har jag inte känt nåt i foten, varken på jobbet eller under promenaden! Tjihoooooo! :-)

      

Flygplanen flög verkligen kors och tvärs under hela promenaden. Vad gör de? Det var 6-8 st mindre plan som korsade varandras väg uppe i luften? Weird...

1 kommentar:

  1. Jag blir så glad att läsa att foten är ok!! Härlig em/kväll hos dig också ser jag ☀️☀️😊😊

    SvaraRadera