måndag 6 april 2015

Fys och mys

Dagen började på allra bästa sätt, en run-date med Christin! Det var en tung runda på 5 km idag, men det berodde nog på att vi höll ett lite högre tempo än vi brukar. Vi smittade på 10-15 sekunder snabbare än vanligt på vår km-tid. Självklart hann vi även med selfies och hoppkort! Det är ju ett måste till våra bloggar... På adressen Christinmedch.blogspot.com hittar du Christins blogg! 

   

Vi tokgillar dock våra run-dates båda två även om det går trögt ibland. Vi hinner ladda på vara endorfinförråd samtidigt som vi pustande hinner uppdatera varandra om allt. Nästintill helig tid :)

Idag är sista lediga påskdagen för många, bla för maken. Jag och barnen är ju lediga resten av veckan också, men maken arbetar imorgon igen. Vi pratade lite om vilket väder vi haft de här dagarna mm och blev sugna på att hitta på något. På mindre än en kvart var vi mer eller mindre iväg! Vi kokade korv, packade ner den med dricka, kex och muggar och gav oss iväg. Första stoppet var Håleberget. Ingen av oss har varit där förut. Det ligger strax utanför stan och är ett naturreservat. 

   

235 meter över havet är högsta punkten. Det var en runda på strax över 2 km. Först en kilometer upp, och sen lika mycket ner. Det var smalt och halt på vissa ställen men det gick bra! Barnen gillar att åka på äventyr och vi gillar att barnen kommer ut... Och äventyr förstås! Frisk luft och sol är en underbar kombination! Vi hittade inget bra ställe att käka lunch på så vi åkte vidare mot Bona och satte oss vid vattnet. Sjön heter tydligen bocksjön. Så där i solen åt vi våt matsäck trots att det blåste lite just vid bänken. Men vi hittade även ett mindre blåsigt ställe strax bakom bänken. 

   

Nu är vi hemma igen från vår lilla utflykt och är fyllda av måbrakänsla från vår familjemysstund! Barnen vill gärna göra något liknande igen snart och vi vuxna håller med! Familjemys utomhus äger!

1 kommentar:

  1. Härlig dag! Bra tips med håleberget, då kan man ju cykla dit och sen gå upp på berget :)

    SvaraRadera