söndag 5 april 2015

Hej träningsvärk!

Idag har jag underbar träningsvärk i rumpa och lår efter utfallen igår på bodypumppasset. Christine hade bytt ut den låten och jag kände redan igår att jag fick bra kontakt med gluteus under passet. 

       

Det blev en morgonpromenad nu på morgonen i strålande sol åter igen. Jag älskar det här vädret! Tyvärr ska jag inte vara i solen nu när jag äter medicin mot min acne... Men lite såhär på morgonen eller sena eftermiddagen är väl inte hela världen... Men jag är ju van att sitta framför huset vid dörren och lapa sol såhär års... Men icke sa Nicke! 

      

Först morgonfys, sen frukostmys! 

   

Det gick fort idag under promenaden! Snittade på 8:34 min/km. Härligt! Nu är det strax dags för frukost! Äggen är kokade och kaffet puttrar för fullt! Det suger i magen och kittlar i näsborrarna! Det låter som barnen är vakna också, vilket är mysigt! De kan sova hur länge som helst typ nu för tiden, helst sonen. 

Idag blir det lunch hos mamma! Med mina systrar! Läääängtar... 2 kommentarer:

  1. Nu har jag läst ifatt :) vilken skön och solig påsk du haft :-D härligt!!

    SvaraRadera
  2. Ja, det har jag. Underbart med sol! Har tittat in hos dig några gånger per dag, men ingen uppdatering! Skönt att du är på Insta iaf... Hoppas höra mer om (och läsa!) er helg i morgon!

    SvaraRadera