söndag 12 april 2015

40 dagar kvar...

Hm.. Vaknade nu, kl 9.30! Hur smart är det? Hela huset sover än och det är skola och jobb imorgon... Det är 9 veckor kvar för barnen att gå i skolan och alltså 10 veckor kvar till semestern! Det känns såå långt! Men så började jag räkna efter och insåg att det bara är 40 skoldagar kvar! 40! Ojojoj, det är en hel del vi ska hinna med under dessa fjuttiga dagar... Samma visa varje år, det som inte hinns med innan påsklovet hinns helt enkelt inte med... Så är livet som lärare!

Var beredd på matporr:
    

Maken slavade i köket hela dagen igår! Det var tre olika pesto och brödbitar dränkta i parmesanost och salt smör till förrätt. Sen var det grillspett (kyckling, fläskfilé, kryddiga korvar, champinjoner, tomat, paprika och baconinlindad gorgonzola som serverades med risotto. Risotto gjord på zucchini, broccoli och chevre. Och en enkel tomat/mozzarella sallad med basilika. Till efterrätt var det två gelato: hallon och choklad! Behöver jag tillägga att det var en succé som vanligt? Han är fantastiskt duktig i köket min man.

Gästerna gick hem efter midnatt. Det var en mycket lyckad kväll och tiden bara flög förbi! Mycket skratt blev det! Härligt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar