fredag 17 april 2015

Fredagsfys

Före fredagsmys! Men vi tar det från början... Typ. 

Jag tog en snabb (men kostsam) runda på stan idag efter jobbet. Jag började på HM där jag köpte två vita linnen, svarta leggings och svart trikåkjol. Samma som jag har på mig nu, men svart och inte grådaskigt urtvättat gråsvart...


Kjolen ör svartare än leggingsen... Såå snyggt ;-) Sen skulle jag till Östenssons för att köpa hem lite frukosttillbehör, men tänkte att det var länge sen jag var på InterSport som ligger ovanför. Och då hittade jag ett par nya asics! Jag som precis köpt ett par nya i Stockholm... Det var i och för sig ett par vardagsskor. Promenadskor att ha på stan mm. De jag hittade idag var löparskor, för löparbandet! Jag kan inte smyga in mina uteskor sedan vi sprang leriga premiärmilen i Stockholm... Och mina barfotaskor som jag har på bodypumpen vågar jag inte springa i. Jag är livrädd för att knäna ska börja bråka igen... 


Det fanns ett par rosa och ett par blå. De blå satt lite bättre och var snyggare.och dyrare. Fast nu på rea! De kostade bara 699 kr nu och har kostat 1599 kr innan. Jag hade även 115 kr bonus så det blev ett riktigt kap! Får jag presentera mina nya Asics Indicate! :-)

Sen hem på en run-date. Med de gamla leriga skorna. Eller gamla är de inte. Köpte dem på sensommaren men började springa med dem på nyårsafton!

Idag blev det alltså en 5 km runda med bästa Christin. Planen var 10 km men min fot/tåsena spökar... Nu värmer LINNEX den... Håll tummarna att den repar sig snabbt! Började känna av det igår på min PW och känt det hela dagen idag. Under rundan kändes det inte alls de första 4 km, men sen....  :-( På söndag är planen 30 sekundersintervaller så få måste den vara fit for fight igen! 


Håll tummarna att foten blir bra tills dess!!!!! 

1 kommentar:

  1. Vårda din fot väl nu, jag tror att det jan hjälpa att sätta på de nya fina skorna ;) Är lite avis på skorna, fin färg!

    SvaraRadera