onsdag 25 mars 2015

Vilket fynd!

Eftermiddagen börjades med en kort men snabb PW. 4,3 km på 36 minuter. Det blev 8:26 minuter/km. Bra tempo!


Sen hem, duscha, fixa mat och äta. För 
idag, eller nu ikväll, hade Team Sportia löparkväll och extraöppet fram till kl 21.00. De lockade bland annat med 20% rabatt på alla löparprodukter. De hade även olika föreläsningar. Vi (Christin och jag) lyssnade på löpargänget, där vi är medlemmar och på föreläsningen om Polar pulsprodukter. Både Christin och jag har ju Polars aktivitetsarmband med pulsband och app på telefonen. Men vi undrade lite över att de olika färgerna i appen försvunnit. Men det hade han ingen koll på.


Som det ser ut till höger, ser det ut numera. Gråskala. Fettförbränningszon är konditionszon. Förr såg det ut den till vänster. Med olika pulszoner. Och så ska det se ut enligt honom från Polar, så fortsättning följer...

Fynd ja, Guuud vilket fynd vi gjorde idag! På Team Sportia hade de: ta 2 plagg för 399 kr. Det var tre olika märken att välja mellan och man fick blanda som man ville. Vi köpte var sitt par byxor från craft och liksom delade på dealen, dvs 200 kr paret! Och de kostar egentligen 499 kr styck! Vi var sååå nöjda. Tills vi kom till kassan och jag fiskade upp en 50 kr rabattkupong... Hehe... Ännu billigare... Då sätter Christin i hennes medlemskort och fick 50 kr bonus! Så vi gav alltså 299 kr för TVÅ PAR CRAFTBYXOR! Det var två riktigt glada och nöjda brudar åkte hem därifrån ikväll! Hoppas turen håller i sig i Stockholm! :)


Där är brallorna! Riktigt bra kort! Not...


1 kommentar:

  1. Nöjda brudar var just det rätta! Kan knappt vänta till fredag då de ska invigas, blir det under 25 med dem, jag tror't!! ;)

    SvaraRadera