söndag 22 mars 2015

Veckans favorittimme!

Har du en favorittimme under veckan? Det har jag! Den kan variera lite men under det här året har den infallit på söndagsförmiddagen, nämligen under bästa Christins och min run-date! 

Vi brukar ses kl 9.00 och sen ger vi oss iväg upp till bondebacka! Christin är coach och har alltid ett upplägg på gång. Idag var det 8 km som jag iof hade önskat. Förra söndagen var det 30-20-10 och helgen innan det 10 km. 

Under tiden vi springer så hinner vi gå igenom veckan som varit, veckan som kommer, barnprat och träningsprat. En helt fantastisk kombination med andra ord! Umgänge och träning i ett! 


Nästa helg åker vi till Stockholm, så då blir vår morgonrunda på eftermiddagen istället och under loppet premiärmilen.


Jag har varit hemma i två timmar nu och börjar så smått bli varm igen. Fy, vilka iskalla vindar som vi kämpade mot idag. Skinkorna och låren var iskalla när jag kom hem. Men nu efter två koppar kaffe och en stor äggmacka samt en halvtimme under filten känner jag mig lite lagom varm igen. Skönt att veta att jag redan nått dagens aktivitetsmål så nu är det bara mys och plock hemma som gäller resten av dagen. Sköna söndag! 

2 kommentarer:

  1. Roligt att se att vi tycker lika mycket om springdejterna :) tack för idag! Mår toppen nu!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad härligt! Ja, det är tur att vi är så lika som vi är 😍 Tack för idag coachen!

      Radera