onsdag 18 mars 2015

Kvarg


Har ni smakat dessa två? De är så goda! Jag kan inte bestämma mig för vilken som är godast... Idag åt jag hallonen till frukost och nötchokladen till mellanmål. De innehåller totalt 86 kalorier var. Toppen på fastedagar, men för goda att bara njuta av då! 

För övrigt blev det sallad till både lunch och kvällsmat! Med kyckling. Och även salladsfetaost nu i kväll. Jag landade på 600 kalorier, vilket är lite för mycket men men... Jag hittade en sida att räkna ut hur många kalorier jag ska äta på en vanlig dag. Jag ska äta 2170 kalorier då och en fjärdedel av det på fastedagarna, vilket blir 543. Så då känns det lite bättre... Om jag nu uppskattat mängden av maten rätt. Jag använder mig av appen Lifesum på fastedagarna, men de vanliga dagarna orkar jag inte registrera allt. 

Jag räknar mig som måttligt aktiv då, alltså med träning 3-5 ggr i veckan. Det brukar ju landa på 5 pass per vecka. Men idag är det vilodag! Det är också en viktig dag. Men imorgon är det äntligen träning igen! Och inte vilken träning som helst utan morgonträning! Längtar redan...

2 kommentarer:

  1. Min hand måste bli bättre snart så vi kan köra lite morgonträning tillsammans. Det längtar jag till redan... :) :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaaa!!! Kanske på påsklovet? Kram

      Radera