lördag 28 mars 2015

22 875 steg senare...

Ja, idag har det alltså blivit nästan 23000 steg (15 km). Shoppingsteg! Vi åkte hemifrån strax efter kl 7.00 och checkade in på hotellet strax efter kl 10.00. Vi hade blivit uppgraderade till en studio! Det tackar vi för. Vi har ett litet pentry/minikök men det har vi inte hunnit använda. Varför? Vi har ju shoppat! 


Vi gav oss iväg runt halv elva och började med att gå till löplabbet för att träffa Lofsan och se hennes fina kollektion. När vi kom dit var inte hon där, men hennes man Hans var där. Vi provade några träningskläder och när vi kom ut igen kom Lofsan tillbaka med ett helt gäng tjejer. De hade varit ute på intervallträning.  När hon kom tillbaka kom även Andrea (löpning och livet) dit. Hon jobbat ju där på löplabbet så det var kanske inte så konstigt. Hon hade varit med Lofsans gäng ute på intervallerna. 

Jag köpte en buff och Lofsans löparbok som hon signerade! 


När Christin frågade om hon fick ta ett kort på mig och Lofsan frågade hon: 
- var det ni som skrev på Instagram igår? 
Jag stod helt paff, kunde inte svara, men Christin svarade att så var fallet. Hur kan hon hålla reda på sånt? Jag taggade Christin på Lofsans insta där hon skrev att hon skulle vara på löplabbet idag. Och det såg hon, och kom ihåg! Coolt!

Efter det så fortsatte vi att shoppa. Det blev många kassar och många affärer. Vi hämtade även ut nummerlapparna inför imorgon! Lunchen åt vi på TGIF. Jag åt JD burgare och Christin åt ceasarsallad.
Efter ytterligare ett par timmar blev det ett stopp för kaffe och kaka på Waynes vid Hötorget. 


Shoppingen fortsatte tills de fick slänga ut oss vid kl 18.00. Då var vi nöjda, men trötta. På vägen tillbaka till hotellet fick vi ta ett break. Ett cavabreak! Det var så välbehövligt. Sen orkade vi gå tillbaka till hotellet, duscha, och ge oss iväg igen. 


Det blev visst en del shopping... Mest nöjd är jag över mina svarta goretex asics
Skor! Och min bok. Och Lofsanbuffen. När vi väl fixat färdigt  så gav vi oss iväg till Vapiano vid Kungsbron, oj så gott!


Nu ligger vi helt utslagna i sängen och undrar hur vi ska orka springa loppet imorgon? Vi har ju redan betat av 1,5 mil idag. Åtta timmar av shopping! Nu ligger vi med benen i högläge och längtar efter att släcka lampan. Åh så gott vi kommer sova efter denna underbara dag! God natt! 


1 kommentar:

  1. Kan konstatera att den frågan är lika aktuell efter frukosten nu. Hur ska vi orka springa? Hahaa :)

    SvaraRadera