fredag 13 mars 2015

Bondebacka

Kickade igång helgen med en löprunda idag. Jag slutar kl 14.00 på fredagar och åkte hem direkt, klädde om, skjutsade barnen till serbiskan och åkte upp till bondebacka. Två varv var planen. Inga stopp, inga intervaller utan bara mala på. Fy, vad tungt det var! MEN jag gjorde det! 


Strålande sol, klarblå himmel och frisk kall luft. Perfekt väder för löpning! Men hur jag ska palla 10 km om två veckor vet jag inte... Såhär dåligt flås vet jag inte när jag hade sist. Är det åldern? Ja, jag vet att jag knappt sprang någonting alls förra året och inte året innan det heller men ändå. Nu har jag sprungit 2 ggr i veckan sedan nyår, dvs i 11 veckor. Men visst jag är tyngre än förut (hm....) men ett par kilo borde väl inte spela såå stor roll? 


Pulsen snittar på 158 slag/minut vilket är ca 88% av min maxpuls om man räknar med att min maxpuls är 220-40=180. Högintensiv träning enligt tabellerna, och det kan jag hålla med om! Puh...


Jag sprang exakt 5 km. Inte en meter längre. Men jag gjorde det! Utan att stanna! Nu är jag trots allt stolt. Trots att det bara var 5 km det handlade om. 

Nä, nu ska jag sätta fart! Färga håret, städa, tvätta, fixa käk till familjen och två nattgäster (barnens kompisar). Sen ska jag slappa! Välkommen fredag! Stanna länge solen. Vi älskar dig! ☀️

2 kommentarer:

  1. Grymt bra jobbat Kicki!! Fin bild också med dig och "vår" kära mast :)

    SvaraRadera
  2. Helt slut! Jag klarar inte under 25 minuter på 5 km... Ingen shopping för mig?

    SvaraRadera