tisdag 10 mars 2015

Tacotisdag

Idag blev det tacos! Det är ju en typisk fredagsrätt i många hem, men här kan den dyka upp både nu och då. Fast oftast är det 1-3 månader mellan gångerna... Jag tror vi föråt oss ett tag när barnen var mindre. Men idag var det gott. 


Det här var det sista jag åt nu innan 'fastedagen' imorgon. Imorgon blir det max 500 kcal och sen som vanligt igen på torsdag.

Tisdag innebär ju också bodypump. Idag körde jag hela bodypump 93 men är redan så trött på rygglåten så den byts nig ut redan till nästa vecka... Annars kändes det bra idag och det var kul! Alltid roligt när någon 'kändis' är med på passet, som exempelvis Christin. 

Kolla skillnaden på dagens pass jämfört med lördagens pass. 


Vad beror den stora skillnaden på? Att jag instruerat idag? Att bästa Christin var med idag? Eller att det är kväll och lördagens pass var på fm? Det skiljer alltså 178 kalorier och pulsen är helt annorlunda. Idag ligger jag nästan hela tiden på det mörkgrå fältet, men i lördags var jag bara där och nosade. Lite nyfiken blir jag allt. Vad beror skillnaden på?

 2 kommentarer:

  1. Vad konstigt! Jag hade bränt 518 kalorier och hade fettförbränning 47% och snittpuls 118. Tack för bra pass i alla fall!!

    SvaraRadera
  2. Att du instruerar tror jag. Mer alert hela tiden och ingen tid att verkligen gå ner i puls. Och så pratar du hela tiden 😊

    SvaraRadera