söndag 29 mars 2015

Inlägg nr 600

Mitt 600:e inlägg tillägnas bästa Christin och vår fantastiskt roliga och härliga helg! Vilken underbar 40-årspresent jag fick, en helg i Stockholm! Vi har haft sååå kul!

Bästa Christin och jag vaknade imorse med stumma vader efter våra 23000 shoppingsteg igår. Men det var inte bara där vi hade träningsvärk utan även i magen efter allt skrattande igår! :-)

Vi vaknade vid halv nio (sommartid) och efter att vi vaknat till så gick vi ner och åt frukost. Och som vi åt! 


Jag var så mätt att jag under loppet, tre-fyra timmar senare, kände av frukosten...
Enda minuset hotellet (Best Western Plus) fick var att de inte kunde fixa gröt imorse till Christin. De sa att havregrynen var slut... Men hotellet låg bredvid Ica supermarket...

Efter frukost behövde vi stretcha kroppen, dvs strecka ut oss raklånga, i vågrätt läge, på sängen... ;-)

Strax innan klockan tolv lämnade vi hotellet och åkte ut till starten. Då spöregnade det... 


Vi satt i bilen och försökte tagga till.... Och det lyckades vi med. Tio minuter innan start stod vi i startfållan och värmde upp. Med kepsen utanpå mössan och Lofsanbuffen var vi redo med Lofsans ord i huvudet: Spring, svettas & njut! 


Vi tog oss runt de två varven i behagligt tempo i regn, blåst, lera och vattenpölar. Det var det roligaste loppet jag sprungit. Det fanns ingen publik, ingen levande musik, inget! MEN Christin var där. Vi sprang sida vid sida hela loppet och det var jättekul! Inte för att vi pratade särskilt mycket, men ändå! Vi hade varandra där. Små påminnelser till varandra hur lite det var kvar och några tidsuppdateringar. Det var faktiskt första gången jag sprang ett lopp utan musik i öronen! Och det gick bra! 


Både min klocka och tidtagningen fick samma tid, 57:15. Min sämsta tid sedan 2006, men det känns ändå jättebra med tanke på hur lite jag sprungit de sista två åren. Jag kom på plats 406, samma siffra som vårt rumsnummer ;-)


Nöjda, glada, blöta, och i mål. Snabbt ombyte innan vi satte oss i bilen och rullade hemåt. Det här lever vi länge på! 


Vi behövde inte leta efter skatten! Vi hade redan funnit den... I skratten! 

Tack Christin för en toppenhelg i Stockholm som innehöll allt! Bästa sällskapet, suverän shopping, bra mat och dryck, fint hotell och sköna sängar. Det här må vara vår första shopping/lopp-helg men inte den sista! 1 kommentar:

  1. Tack för fina ord vännen ❤️ Håller med dig om allt, bästa helgen, bästa sällskapet - inte sista gången!!

    SvaraRadera