måndag 16 mars 2015

Studiedag

Idag var det studiedag på jobbet. Vi arbetade mellan kl 8.00-16.00 och mitt på dagen hade vi friskvårdstid. Vi fick välja mellan badminton, bodypump och långpromenad. Jag körde bodypump. Eller rättare sagt instruerade bodypump. Eller rättare sagt instruerade bodypump express. Vi körde alltså ett 30-minuterspass bodypump. Det var uppvärmning, ben (knäböj), bröst, rygg och mage. Sen avslutade vi med lite stretchövningar för ben, bröst och rygg. Eter det var det lunch. Jag köpte med mig en kycklingsallad från Ströget till jobbet. Mums!


Det lustiga var att jag under de 30 minuterna brände lika många kalorier som under hela passet förra lördagen....


Jag fick visst igång pulsbandet 10 minuter innan passet började... Nån gång ska väl vara den första... Först puckeln efter tio minuter är uppvärmning, sen ben, bröst och rygg. Sen mage och lite kort stretch. 

Idag har jag kört en fastedag. Att fasta torsdag och typ varannan söndag blev inte bra. Att fasta på en helg är svårt! Då vill jag ju äta frukost med familjen. Så nu har jag bestämt att måndag och onsdag blir bra. Jag har inte gått ner ett gram hittills (med bara en fastedag), men tänker att det kommer kanske om jag kör med två dagar i veckan. 

Just nu skulle jag ljuga om jag sa att jag inte är hungrig. Men snart är det dags för soppa. Och te. Minst två koppar ikväll... Och bubbelvatten. Det ger mättnadskänsla. Jag fuskade faktiskt och drack knappt en halv gainomax (88 kcal) direkt efter passet. Men jag tänkte att då är förbränningen så hög att den förbränns direkt... Nä, nu ska jag fixa mat och dricka bubbel (vatten alltså).


1 kommentar:

  1. Tror det var smart av dig att fylla på lite efter passet. Hoppas kvällen gått bra med te och bubbel!! :)

    SvaraRadera