lördag 7 mars 2015

Bandy, Bodypump och Brons!

Dagen började med ett tvåtimmarspass i kiosken på idrottsparken. Idag är det nämligen cup för sonens bandylag. Samling kl 7.00, avslutning kl 19.50 med prisutdelning och sedan dags att städa... Lång dag med andra ord för både spelarna och föräldrarna som roddar med allt. Jag kom dock lindrigt undan, tack vare dottern! Hon kan ju inte vara själv hemma hela långa dagen ;-)

Första passet i kiosken var mellan kl 8-10, och andra passet mellan kl 14-16! Sonen körde match kl 9.00, 13.00 och 17.00. Det är även en match nu som började kl 18.00, men nu är jag hemma hos dottern. Hon har fått i sig mat och vi har fixat med chips och dip till vårt mellomys. 

Jag åkte även ifrån bandyn mellan kl 10-13. Kl 10.30 passade jag på att köra bodypump och sen åkte jag hem och lagade mat till oss tjejer. Vi åkte också och handlade inför vår bandydag imorgon. Vi köpte plocksallad, bullar, godis och dricka. Imorgon är det dotterns tur att ha bandydag, i Uppsala. 


Bodypump 93 och jag körde som kund. Tyvärr kändes det efteråt att jag kunde lagt på mer vikter. Men sådant är ju svårt att veta innan. Det beror så mycket på dagsformen. Det var Camilla som instruerade. Hon sa att hon blev så glad av mitt efterspringkort jag lade upp på Instagram (och bloggen) igår så att hon sparade det. Kortet gav dån energi sa hon. Så jag var tvungen att ta ett liknande idag efter bodypumpen. ;-)


Dagens kaloriförbränning på passet var låg enligt min Polar Loop och pulsbandet. Bara 300 kalorier. Idag satte jag på pulsbandet mitt i uppvärmningslåten, så därav den korta 'kullen'. Det är knäböj, rygg och axlar som är de höga kullarna som vanligt. Imorgon blir det vilodag eftersom vi är iväg. 


Jag fick precis sms från maken att det blev bronsmedalj för sonen och hans lag! 


Grattis grabbar! Härligt avslut på säsongen! Tredje bästa laget av de sex som var med är inte illa! Nu är det vila från bandyn fram tills i höst! Hoppas det går lika bra för tjejerna imorgon...


1 kommentar:

  1. Vilken dag! Energifylld!! Hälsa sonen och gratta :)

    SvaraRadera