måndag 9 mars 2015

Vårtecken

Idag kom jag hem senare än normalt på grund av att jag började med mina utvecklingssamtal idag. Så under den här veckan och nästa är det 2-4 samtal per eftermiddag mån-tors. Men när jag väl kom hem gav jag mig ut på en PW gör att testa nya lurarna och för att få njuta lite av solens uppiggande strålar.Solen var påväg ner bakom hustaken, men jag hann njuta av den under första halvan av min runda. Då såg jag äntligen de första tussilagona som tittade upp. Nu börjar det faktiskt likna vår! 


Tempot på min PW var högt! Jag snittade på 8:23 minuter/kilometer. Under tiden gick jag igenom bodypumpkoreografin i huvudet inför morgonens klass. 


Tyvärr glömde jag ta av mig pulsbandet när jag kom hem, så det ser lite konstigt ut på min polar flow app...


Efter min PW på 42 minuter går pulsen ner än hel del. Det andra är min puls när jag städar ur kylskåpet och fixar pastavattnet! :-) Det ser ut dom att snittpulsen ligger mellan 120-140 under promenaden iallafall. Mina nya hörlurar var förresten jättebra! Det var toppenbra ljud och de satt där de skulle. Och mina tjugofem röda rosorna är lika fina idag som igår!


2 kommentarer:

  1. Då var vi ute och prommade samtidigt :) jag hade dock inte turen att se några tussilago! Fin bild på dig ❤️

    SvaraRadera
  2. Tack! Nästa PW får du gå förbi biltema! Där finns tussilago bredvid cykelvägen! :-)

    SvaraRadera