söndag 4 oktober 2015

Premiär

Idag var det premiär på 18-hålsbanan för mig! De första nio hålen gick åt skogen, men på de sista nio fick jag ihop 19 poäng. Grannen R var med de första nio hålen men klev sedan av för att åka hem till dotterns 6-årskalas. 

I morse var det lite kyligt...

Men det blev varmare och varmare. Jackan byttes ut mot västen, och västen åkte sedan av och på om vartannat. 

Det var första gången jag spelade på skog. Jag har kört de sista två hålen men de första sju var nya för mig. På hål fem var så kissnödig att jag smet in i skogen. På bana sju upptäckte jag att min pitch var borta, och maken kom på att den höll jag sist i när jag smet in i skogen... My hero sa att han kunde gå tillbaka uppför de två banorna vi hunnit med för att hämta klubban. Som tur var så var det ingen efter oss så han klarade sig utan att få en boll i huvudet. Och klubban låg där under trädet precis som han trodde. 

När vi kom hem efter 4,5 timme på banan var jag trött. Men det fanns det inte tid för! Jag och dottern skulle ju på bio, Lasse Majas detektivbyrå - Stella Nostra. Den var bra! Och lagom lång, 71 minuter. När vi kom käkade vi och sen drog killarna på bio, the Martian. Den vill jag också se... 

Nu ska jag rätta 37 matteprov och lyssna vidare på min ljudbok. 


Sen ska jag ladda inför kommande vecka:
2 kommentarer:

  1. Grattis till premiärturen :) Två av veckans kommande pass kör jag med dig, det blir kul! Kram

    SvaraRadera