måndag 19 oktober 2015

Idag men gårdagen imorgon

Idag har jag varit nedstämd. Eller inte på topp. Inget har varit särskilt kul. Inget att le åt. Jag som alltid är glad och känner mig positiv annars. Men inte idag. Idag är jag mest trött. Trött och tråkig. En tråkig dag. En dag utan glädje. Utan mat. 

Det började nog redan inatt när jag inte kunde sova eftersom sonen kom ner och grät för han hade svårt att andas pga falsk krupp. Sen kom dottern. Hon kunde inte sova. Maken gick upp. Kvar låg jag och snurrade... 

Kl 11.00 ringde skolsköterskan och sa att sonen var trött, hade svårt att andas och ville gå hem. Men han klarade inte av att cykla hem så jag fick hämta honom och skjutsa hem honom. Han fick medicin och åt lunch, sen åkte jag tillbaka till jobbet. 

Efter jobbet åkte jag hem. Fixade mat och åkte sen och tränade bodypump för Christine. Inte ens det energiknippet fick mig att le. Och bästa Christin var inte där. Körde passet och brände bara 300 kcal. 
Imorgon är en annan dag. En ny dag. En dag som inte är fastedag. Men en lång dag som börjar redan kl 5.00. Mer om det imorgon. Imorgon skriver jag även om gårdagen. Gårdagen som var riktigt bra! Den får vänta tills imorgon. Idag kan jag inte göra gårdagen rättvis. Gårdagen får skrivas om imorgon. 

Nu, rätta fysikprov. 


1 kommentar: