torsdag 8 oktober 2015

Linne och lurar

Idag var det trögt att kliva ur sängen. Sängen var så varm och skön och det var kallt i sovrummet. Hösten har ju hittat hit nu och vinden är isande kall. Men. Jag gjorde det! Jag gav mig iväg och sprang mina intervaller. Tyvärr glömde jag hörlurarna hemma så jag bestämde mig redan innan jag satte igång att 12 intervaller var målet, men att höja hastigheten lite.


Kl 6:43 startade jag klockan och 30 minuter senare var jag klar. Jag sprang i 15,3 km/h vilket motsvarar 3:55 min/km. 

Och som jag flåsade! Och som jag lät! Det lät som att det var en gravid elefant som sprang så som jag frustade och klampade på. MEN, jag gjorde det! 

När jag lämnar gymmet på torsdagsmornarna går jag alltid ut i bara linnet. Jag bär både jacka och tröja över armen när jag går till bilen. Och kör till jobbet i linne. Alltid möter jag någon som glor på mig som om att jag inte vore klok. Och som en kollega sa i morse: det är kallt! Sitt inte i linne! Men det kan jag berätta, att efter man sprungit intervaller så eftersvettas man som en gris! 

Det blir ingen bodybalance ikväll för nu har jag landat i soffan efter matlagning och matintag. Jag gjorde sataraš till mig och maken samt potatis och köttbullar till barnen. 


Det blev en svensk variant med paprikamix istället för vit paprika. Men det var gott ändå! Och mättande! Just den mättande biten är viktig på torsdagarna som är fastedagar. Och kalorimängden förstås! 

Nu är det vila fram till söndagens lopp förutom lite golf. =) puss och kram


1 kommentar:

  1. Jäklar i havet! 3:55!! Då vore det bara jättekonstigt om det inte flåsas och låter om dig. Starkt jobbat Kicki-vännen 😘😘

    SvaraRadera