tisdag 20 oktober 2015

Alla för alla

I söndags var det dags för Midnattsloppets 'alla för alla' med tillägget 'spring där du är' för de som inte var i Stockholm eller Göteborg. Kl 10.00 på söndagsmorgonen startade alla lopp gemensamt i Sverige. 

Här är Motalagänget! Bild lånad från från Let's run instagram.

Josefine som drog igång vårt lopp är nyutbildad PT och har startat Let's run där hon bland annat har löpkurser. Då fokuserar hon på löpteknik och intervaller på måndagarna och på löpstyrka på lördagarna. Det låter intressant tycker jag! På lördagarna vill jag gärna köra bodypump (det är samma tid) men på måndagarna lär jag mig gärna bättre löpteknik. Tål att tänka på! Jag får ju en liten friskvårdspeng från jobbet varje termin. Eftersom jag är instruktör på gymmet kostar det mig inget att träna där. 10-kort på yogan köpte jag förra terminen och har 9 ggr kvar... Så varför inte? Lika gärna som att lägga de pengarna på massage... 

Loppet var kul. Tiden gick fort och bästa Christin och jag hade massor att prata om. Eftersom det inte var någon tidtagning så körde vi på som vi brukar! Vi babblade på och märkte knappt att vi sprang. Vi stannade och fotade 2 ggr och sprang sedan vidare igen. 5 km gick fort! Och vädret var perfekt! Strålande sol och klarblå himmel och frisk luft.

In action! Bild från Let's run.

Så soligt att jag blundar på bilden =)

Efter loppet åkte jag hem och duschade, åt lunch och klädde om till golfkläder. Maken, jag och grannen gav oss iväg och gick ut kl 13.20 på heden. 

Kolla trädens färger! Vi spelade i t-shirt!

Rundan gick bra men jag fick precis 18 p så ingen sänkning. Puttarna satt bra idag också och driverslagen gick bättre än sist. Vilken runda! Det var nog nästan 20 grader varmt i solen. Underbart! 

Efter golfen åkte vi till Mantorp för att kolla in rean på Team Sportia. Jag fyndade två par vantar och en fleecetröja. 
Vi beställde även lite golfsaker från England via nätet. 

Söndagen avslutades med tapas med grannarna och ett dopp i spa-badet. Perfekt söndag på alla vis! Fler sådana söndagar önskas! 

2 kommentarer: