onsdag 18 februari 2015

8 K

Idag är det full rulle från morgon till kväll! Dagen började med att jag åkte och handlade. Sen körde jag dottern och en kompis till rundradiomuseumet för en pysseldate. Under tiden de pysslande med KomTek passade jag på att springa i bondebacka! Så jag sprang runt meseumet kan man säga! 3 varv och en liten extra slinga gav exakt 8 kilometer! 


Det var grus, lera, vattenpölar, is, snö, vatten ovanpå is mm. Mina broddar gjorde att jag ändå tog mig fram trots att det var läskigt i backarna... Sprang om några utan broddar som trippade fram, såg inget vidare ut... 


Det gick inte fort som ni ser. Jag körde ett intervallpass som bästa Christin inspirerade mig till. Jag sprang/joggade/stapplade fram och gick två lyktstolpar när det började en ny låt i mina lurar! Perfekt! 


Min polar loop och tillhörande pulsband var självklart med på rundan! Intervallerna syns tydligt på kurvan. Det syns också var det var promenad uppför stora backen under ett gåpass. Där hann inte pulsen ner lika mycket! 

Nu har vi varit på bowling!Full fart i bowlinghallen med kompis och kusin. De briljerade! Nu är det dock dags att åka på bio! Sa jag inte att det var en busy day? 

2 kommentarer:

  1. Vilken perfekt dag, ni har gjort allt man kan göra känns det som :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi hann med allt och lite till...

      Radera