tisdag 24 februari 2015

Guldtisdag!

Vilken prestation! Charlotte Kalla ägde i spåret idag! Guld med över 40 sekunders marginal till tvån! Hade så gärna velat vara där idag och heja! Men det behövdes ju inte... :-)


Jag hade sån tur idag att jag hade planeringstid mellan kl 13-15! Jag och kollegan satt och rättade samtidigt som vi tittade och lyssnade på loppet!


Imorgon är det värre, under herrarnas lopp. Då ska jag på möte mellan kl 14-15! Vem bokar in möten mitt under VM-koppen? Om jag inte hade varit iväg på det hade jag ifs haft lektion... Jaja...

Tisdag innebär också bodypump! Fick nya passet igår och hann kolla igenom det, men har inte fått över låtarna till mobilen än så det blev inga nya låtar idag. Jag hade en kollega med på passet idag! Alltid kul med 'kändisar'. Jag fick precis det här messet:


Hihi, första passet efter ett uppehåll är inte att leka med. Träningsvärken brukar vara grym! 

Nu har jag fyllt på med energi... 


Det blev scrambled eggs a la Lissjanis! Läste på Annas blogg (trendochtraning) om deras egna recept i morse så det fick det bli eftersom maten hann ta slut innan jag kom hem. Om jag visste hur jag 'taggar' Annas i lägg hade jag gjort det... Kanske DU vet hur man gör och vill hjälpa mig? 

Jag hoppas att det blir guldonsdag imorgon! Håller du tummarna? Det gör jag trots att jag sitter på möte just då... 2 kommentarer:

  1. Precis sådär gjorde jag med, SVT play är bra :) Idag håller vi tummarna igen!!

    SvaraRadera
  2. Ja, det gör vi verkligen! Heja Sverige!!!

    SvaraRadera