söndag 22 februari 2015

Mina barn!

Eller våra barn, är det ju faktisk... De är fantastiska! Idag har vi gått 18604 steg (11,1 km) och igår var de med på 13000 av de 17000 steg vi gick! Det är inget gnäll på dem trots att går så mycket! Visst att sonen gick lite ont i knäet och dottern blev trött i fötterna, men det är baske mig mer gnäll på de vuxna än våra barn! 

De hänger med till puben på ett glas vin, in i affärerna när vi vill kika och ev shoppa, stannar när vi vill stanna, fotar/fotas när vi vill fota, gå när vi går, äter när vi äter och bara hänger med! Sådär som nummer två i barnaskaran får göra när man far runt ned den förstfödda till dagis, öppna förskolan mm. 


Idag har vi shoppat, käkat gott, varit på house of horrors, och kysst dörren på saluhallen (som var stängd!). Nu har vi packat och ska snart sova. Imorgon är det frukost och sen är det dags att bege sig till flygplatsen för hemfärd! 


En kort intensiv och härlig helg lider mot sitt slut. Vi tackar åter igen Budapest för en trevlig resa! Jag trodde barnen blivit avskräckta nu och inte ville åka med till Rom i höst då det blir ännu längre att gå! Men icke sa nicke, de vill med! Det är ju så kul att se så mycket och vara med familjen! Älskade ungar, ni är för goa! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar