torsdag 19 februari 2015

Orkar inte just nu...

Jag borde packa! Men orkar inte...
Imorgon åker jag och resten av familjen till Budapest. Jag och maken har varit där förut, men aldrig barnen. Med oss åker även grannarna J och R samt makens arbetskompis med blivande fri, H och U. De andra åker dock utan sina barn. 

Vi flyger sent imorgon (kl 17.00) och landar strax efter kl 19.00. Så imorgon blir det bara att checka in och sedan ge sig ut och käka. På lördagen blir det nig shopping och bad i termalbadet Szecény. På söndag tror jag att det blir sightseeing. På måndag flyger vi hem vid 11-tiden och landar i Sverige strax efter lunch. Det ska bli såå skönt! 

Idag har jag varit på VC med dottern, som nu fått penicillin, men nog inte bör bada på lördag... Kanske doppa fötterna. Typiskt, men det är inget att göra åt. 

Efter det åkte barnen och jag till donken. 


Mycket mer onyttigt kan det väl knappast bli.... Men ibland får man offra sig lite för barnen. När vi kom hem kollade jag lite på sprinten och gav mig sedan ut på en PW. 


En PW på barmark i ett grått tråkväder. Med ljudbok i öronen och ett snabbstopp på Apoteket för tredje gången idag! Ja, det glömde jag berätta... När vi väl kom ner till Apoteket och skulle hämta ut medicin på receptet så hade det inte kommit. Så vi hängde där en 10 minuter med det kom inte. Så vi hick och strosade 20 minuter i affärer o h gick sedan tillbaka. Fortfarande inget recept! Så vi åkte tillbaka till VC och då berättade de att de hade strul med datorerna så jag fick tillslut ett handskrivet recept. Och sen tillbaka ner till Apoteket för att äntligen hämta ut medicinen. Mitt sista besök var för att köpa en liten resepåfyllningsflaska.

Nu har jag åter hamnat framför sprinten på TV:n. I soffan och mysfilten i knäet. 


2 kommentarer:

  1. Grått och trist ute påverkar orken lite, så är det allt! Du hinner packa i morgon :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så får det bli... Bättre sent än aldrig...

      Radera