fredag 1 maj 2015

Sköna maj?

Började dagen med att bläddra i nya Runners World. 
        
När jag låg i soffan och bläddrade fick jag ett sms från Christin som undrade om jag ville ta en PW eller springa intervaller. Eftersom jag har sprungit två dagar i rad och hade väldigt stumma vader så röstade jag på PW. En inte allt för svårövertalad Christin nappade förstås! Som alltid. Hon säger aldrig nej! Hon nappar alltid på mina förslag. Tyvärr är inte jag lika bra på det... :(

Min sista fråga var om vi inte ska åka upp till Örebro och springa blodomloppet i augusti. Självklart nappade hon på det! Så då kan vi inte slappa hela sommaren utan måste hålla igång, vilket är perfekt. 

Idag blev det vår 10 km runda som går över bron. Vi klarade oss undan regnet och fick njuta av frisk halvkylig luft. 

Efter vår promenad som även innehöll ett stopp på Östenssons för att köpa mjölk och bröd var det äntligen dags att äta frukost. Och dricka kaffe. Såå gott!
       
Jag hann äta, hoppa in i duschen och hänga upp tvätten innan jag och dottern åkte till simhallen med svägerskan och kusinen. Barnen badade och hoppade från hopptornet medan vi satt och tittade på och pratade. Så skönt när barnen är stora och klarar sig 'själva'.


Även granntjejen var där med sin mamma så de var tre små söta barnrumpor som simmade och hoppade tillsammans! Gullungar! 

Nu ska jag tagga om och göra mig redo för kvällens vinprovning! Mer om det senare.... 2 kommentarer:

  1. Oj, vad lika våra inlägg blev idag :) Great minds think alike !! ;)

    SvaraRadera