måndag 18 maj 2015

God natt

Nu går jag och lägger mig. Klockan är bara 22.10, men jag är trött. Eller mest hungrig... Det är fasta idag och jag har nu suttit och rättat ljudprov i flera timmar. Och druckit vatten... Och te... Och mer vatten... Så nu vill jag bara sova så det blir en dag. En dag med mera mat! Mums! Det blev nog dock 600 kcal eller strax över det idag vilket är för mycket... Men det är bättre än inget tänker jag. Jag var ju faktiskt även ute på en PW också. Så ska jag inte tänka, men det blir ändå mitt försvar på något sätt...


Min vanliga runda men idag bara ljudboken som sällskap. Jag har 1,5 timme kvar av boken 'En liten värld' av Åsa Hellberg. Den är inte lika bra och fängslande som hennes böcker om Sonja men den är ändå bra och helt klart en Feelgoodbok. Läsvärd! Eller lyssnarvärd! 

När jag började min promenad så småduggade det, typ. Nästan. Och blåste. När jag gått 1,5 km bröt solen igenom och jag blev genomvarm! Jag var klädd för busväder. Men det var bara att bita ihop och njuta av solen och värmen. Skönt med frisk luft var det iallafall. 

Så nu har jag rättat färdigt. Skjuter på matteprovet tills imorgon. Jag hinner rätta då. Då kan jag äta något under tiden... Som ett äpple, en knäckis eller en bit snickers.... Nu ska jag sova! Imorgon är det äntligen tisdag! God natt! 
1 kommentar:

  1. Ska också sova nu så det blir tisdag fort. Pump-tisdag :) ses!!

    SvaraRadera