onsdag 20 maj 2015

Massage och komp

Idag har nästa årets åk 7 varit på skolan och hälsat på. Nuvarande åk 7 har tagit hand om dem. Kört dem allt om skolan, skolans regler och visat dem runt. Åk 9 hade idag orientering och åk 8, där bland klass 8c som jag och Erika är mentorer åt, hade klassens dag. Vår klass har haft 'sakletarlek' som huvudaktivitet idag. Det är en favorit i repris som de bett om. Det blev en mycket lyckad dag och klassen har haft kul tillsammans! Jag och Erika har frusit lite men det har gått bra. 


Baguetter och Festis till lunch som åts i Kotteparken tillsammans med klassen. 

Två timmar tidigare än vanligt gick jag hem idag. Jag kompade helt enkelt ut två timmar idag. Det var skönt. Jag var trött och allt var rättat. Det var ju en så annorlunda dag idag och flera passade på att kompa ut i slutet av dagen. 

När jag kom hem tog jag en promenad i solen. Det blev vanliga rundan som brukar ta strax under 50 minuter. Jag hade 47 minuter kvar på min ljudbok vilket blev perfekt! Tårarna rann över två gånger under promenaden men det var nog ingen som såg... 


Skapligt tempo trots fotostopp...

Idag blir det gråskala igen...


5,69 km senare var boken utlyssnad och jag hemma igen. Då var det bara att hoppa in i duschen och sedan bege sig till Nanthans massag. Helkroppsmassage  eller thaimassage i 1 timme är underbart. Nu efteråt är kroppen mjuk och smidig, huden är väl inoljad (det går åt mycket olja till min torra kropp) och jag är lite lagom seg. Som tur var har jag inga måsten ikväll. Allt är rättat, rester till middag och tvätten är upphängd. Bara soffan som väntar! Och 'Grey's anatomy'. 

Finfina tavlor i väntrummet hos Nanthan. 

Imorgon bitti blir det ingen sovmorgon för mig... Vi ska ha nationella prov laborationer i fysik imorgon med åk 9. Så det får antingen bli jogg imorgon (kanske 2 km testet) eller snabbstyrka (tabata?) hemma eller på gymmet. Det lutar åt att det blir löp imorgon och gym fredag morgon. Men den som lever (eller läser min blogg) får se! ;-)1 kommentar:

  1. Och hur det än blir så blir det bra :) du får känna efter i morgon vilket som känns mest rätt :)

    SvaraRadera