söndag 31 maj 2015

Milen och M400

Dagen började med en springdate med bästa Christin. Kl 9.00 var jag utanför hennes dörr och klockan 9.05 startade vi klockorna och gav oss iväg. Tio kilometer  var planen och tio kilometer blev det. Vi tog små korta gåpauser efter varje kilometer som vanligt. Benen var stumma efter gårdagens bodypump men vi tog oss runt. Idag fick Christin dra mig runt. 

     Bild efter 5 km, bild på spåret, bild på min garmin med tiden, bild på två nöjda mammor efter bästa starten på morsdag. 


När jag kom hem slängde vi tre som var hemma i oss frukost, jag hoppade sen in i duschen och kastade mig i bilen för att hämta hem dottern. Dottern hade nämligen sleepoverparty med bandytjejerna. Innan jag plockade upp henne hoppade jag in på affären och köpte var din chokladask till ledaren och mamman som sovit över med barnen. Sen åkte vi hem igen. Familjen var komplett igen. Då gav barnen mig ett stooort paket. Min första tanke var att de köpt en golfbag i morsdagspresent, men skojade lite med barnen km att det var en stor blomma. Men nej, det var en kartong från trimmern vi köpte förra veckan så det var nog en golfklubba! Döm om min förvåning när jag hittade ett liten fin kartong det stod polar på. Polar M400!

     Han är bra fin min man och bra på att överraska mig! ♥️

Så det betyder att det var troligtvis sista löpet med min garmin forerumner idag, för nu har jag en ny kompis. Vi ska bara lära känna varandra först... Nu när jag fick den här behöver jag inte min polar loop längre, och det gillade dottern! Så efter 5 månaders trogen tjänst blev den utbytt. Hoppas m400 och jag blir minst lika goda vänner som loopen och jag varit. 1 kommentar:

  1. Du har en fin familj som vet att uppskatta dig ❤️

    SvaraRadera