tisdag 29 mars 2016

Nya sulor

Dagen började med att jag åkte och lämnade in bilen på Volvo för att få mina nya däck ditsatta. Maken har beställt de dyraste, bäst i test, vilket är perfekt för mig som bara rullar i stan... Till jobbet, gymmet och mataffären! Men tack, det värmer! ❤️

När jag lämnat bilen så knallade jag hem och käkade frukost. Mums! Ljudbok från storytel i öronen förstås... Efter lunch fick jag knalla tillbaka igen och hämta ut bilen med nya sulor på! Perfekt!

Strax efter kl 18.00 kom bästa Christin och hämtade upp mig för att åka ner till gymmet och köra bodypump. Jag var öm och trött i kroppen redan innan...

Passet gick bra! Kunderna stod dock lite roligt idag. På min vänstra sida stod nästan 20 personer och bara tre personer på min högra sida... (Fem om man räknar med dem i mitten...) :)

Hem direkt duscha och äta. Sen kom Christin hem till oss. Det var dags för vin- och pratkväll! Grannen R var här och åt, men gick hem tidigt. Då försvann snart maken också, så jag och Christin satt och mumsade kex och ost samt drack vin och babblade nästan fram till kl 23.00! 
Mysigt och välbehövligt! 

Nu är det strax läggdags. Imorgon står mycket på agendan: bodybalance, golf, massage, klippning och tjejmys till Grey's! 

Mumsig frukost efter 30 min promenad. 

Idag igen, bodypump 97 med ömma muskler! 


448 kalorier brändes på dagens pass! 

Finfina tulpaner ❤️
3 kommentarer:

  1. Femina däck? Dick? Rosor? Tror någon druckit lite mycket vin innan inlägget.. :) haha..

    SvaraRadera
  2. Tack för kvällsmys, både pump och vin :)

    SvaraRadera