måndag 7 mars 2016

Fredag till måndag

Var ska jag börja? Jag tror det är bäst att ta det från början... 

I fredags efter jobbet tog jag en runda i slask och blask! Rundan på 4,3 km gjorde mig heelt dyngsur om fötterna. Det plaskade i skorna! På riktigt! Jag kunde nästan hälla ut vatten ur skorna när jag kom hem. Strumporna var det dock inga problem att krama ur... Jag var iskall om fötterna när jag kom hem och hoppade direkt in i duschen när jag kom hem och kröp sedan upp under filten. 

När jag hade fått upp värmen igen så packade jag det sista inför resan till Stockholm och shopping. Vi åkte till Mc Donalds vid 17.00 och käkade innan vi gav oss iväg. Det var jag, dottern, mina svägerskor och ena svägerskarns två tjejer. Efter att vi fyllt på med energi, nåja, så hämtade vi upp de andra. Det var vännen S och makens kusins fru. Det var makens kusin och hennes familj som vi skulle bo hos. Där bor nu även mina barns syssling, alltså makens kusins dotter som är 24 år. Summa summarum så var vi tio tjejer på plats. Sju vuxna och tre ungdomar. Tio shoppingsugna brudar! 

Vi kom dit vid niotiden och bjöds då på kex och ost mm. Ett glas vin eller två slank visst också ner. Sen somnade vi gott. Det var ju trots allt fredag... 

På lördagen efter frukost så tog vi pendeln till Mall of Scandinavia. Där shoppade vi i nästan tio timmar! Jag, ena svägerskan och ungdomarna tog dock ett break och åkte in till stan efter en sen lunch på Vapiano. Vi var dock tillbaka inom loppet av tre timmar.

Kvällen avslutades med tjejmys, längdskidor på TV och rödvin i glasen. Vi somnade gott sen, stora som små. 

Igår kom vi hem efter lunch. Nöjda och glada efter en härlig tjejgäng. 

Kl 17.00 igår var det dags för CXworx igen. På söndag är det kvartaler med de nya releaserna. Som jag längtar! 

Idag drog jag åter igen på mig löparskorna. Tänk, de var torra!!! Det blev en runda på 5,7 km i lugnt tempo med ljudbok i öronen. Alldeles alldeles underbart. Och såå välbehövligt. Trots att jag har fastedag idag så kände jag mig pigg och hade spring i benen. 

Fredagens instabild

Dyngsura skor! 

Lördagens instabild från Vapiano. 

Gårdagens instabild...

Och till sist dagens instabild på mitt konto kickirickiblogg på instagram! 








1 kommentar:

  1. Härligt med fullspäckade helger, även om bloggen blir lidande ;)

    SvaraRadera