onsdag 29 juli 2015

Shopping och yoga

Vi lämnade stan innan klockan 10 och var inne i första affären 40 minuter senare. Det var jag, dottern och hennes kompis L. Vi tog Lager 157 och XXL sports innan jag släppte av dem på Ikanohuset och åkte till Team Sportia med en golfavdelning. Jag köpte ett par golfbyxor men de kommer jag lämna tillbaka... 

Klockan 11.30 hade vi bestämt möte med lillasyster F och hennes tre döttrar. Vi hade även en date med maken. Köttbullemys för hela slanten! 

Shoppingtjejer, köttbullemys på IKEA och kvällens yoga. 

Efter lunch mötte vi upp min andra lillasyster C och hennes två yngsta. De hade ätit sen frukost och tog istället en IKEA-korv till lunch. Vi hann med det och Lindex innan vi åkte hem igen.  Klockan 15.00 hade vi nämligen planerat in en fika hos min svägerska B. Jag tog med mig sonen dit och kollade in deras nya sängar och nya garderob. Och pratade. Och lånade filmer! 5 tjejfilmer... Nåt måste jag ju göra i det här regniga vädret...

Kl 19.00 var det dags för yoga! Jag fick med mig både bästa Christin, grannen J samt min kollega C. Kollegan C hälsade glatt på både J och Christin. J känner hon igen via skolan och Christin via mina bilder på Instagram... :-)

Stel, stelare, Kicki. Yogan är verkligen välbehövlig för oj vad stel jag är! Nu ska jag försöka gå en gång i veckan. Den här tiden på onsdagar är faktiskt bra. 

  Planka med en hand i sidan...

Jag har också hunnit med dagens planka. Jag ligger en dag efter Olgas och tycker det är helt ok. Då har jag hela dagen på mig att göra plankan som är (går-)dagens planka. Den här var urjobbig! Morgondagens (egentligen dagens) ser också asjobbig ut... Något att se fram emot imorgon med andra ord! 


Väl hemma från yogan tog jag en skål med vaniljkvarg och massor av jordgubbar. Så gott! Älskar jordgubbar!


Imorgon är det dags för fasta igen. Och löpning. Och kanske golf. Vem vet? 


2 kommentarer:

  1. Tack för att du drog med mig :) Precis som du skrev om yogan gjorde jag också! Välbehövligt, och att det kanske är dags att öka upp antalet besök, gärna till 1g/v. :)

    SvaraRadera
  2. Filmtips: you're not you
    Se den och böla 😢 Hillary swank

    SvaraRadera