tisdag 21 juli 2015

21 juli

Idag fyller lillasyster Carro 38 år! Lustigt att de (mina syskon) blir äldre precis som jag ;) Ibland känns som att mina systrar fortfarande är 12 och 14 år... MEN det var ett tag sen... 

 Grattis finaste Carro på 38-årsdagen!

Vi var iallafall och grattade henne i eftermiddags och mumsade på god passionsfruktstårta. Lilla Mira 1,5 år charmade som vanligt alla men man får inte komma för nära... Hon är väldigt mammig den lilla donnan. Ludwig och Emerick gjorde inte mycket väsen av sig utan var mest besvikna över att David, min son, inte var med... Syrrans bästis med sambo var där samt syrrans svärmor och svägerska. Så en liten men mysig skala. Självklart var mamma och Christer där också. Och Olivia, min dotter.

Dottern och jag åkte med mamma och Christer in till Linköping. Vi käkade lunch på Max och shoppade lite innan vi åkte ut till syrran. Innan det hade mamma, Christer och jag spelat golf. Idag gick det lite bättre och mamma lyckades få par på hål 3. Även om det inte alls går bra, så är det så kul! Jag längtar efter att få mina nya klubbor. 

 Lite duggregn kom det idag...

Mammas glädjeskutt efter sitt par! 


Efter att vi kom hem från Linköping så hade jag mitt pass, bodypump. Jag blev upplockad av Christin som äntligen är hemma igen från semestern. 

 Svettigt värre idag... 

En bra dag full av aktiviteter. Nu väntar soffan... 

1 kommentar:

  1. Svettigt värre som sagt, nästa så det blev pölar ;-)

    SvaraRadera