lördag 4 juli 2015

Familjemys

Vi gav oss iväg runt kl 11.30, vad hände med förmiddagen??? Semesterlunken har verkligen infunnit sig...

Vi började med att åka till ett nytt (för oss iallafall) köpcentrum som var riktigt stort, ljust och fint.


Där köpte vi shorts till killarna i familjen, lexikon till oss ingifta i familjen och skor till dottern. Sen gjorde vi ett snabbstopp på Zenit, ett köpcentrum vi inte besökt på tio år. Det gick vi snabbt igenom utan att köpa något. Sen äntligen drog vi till badet, Aquana, i Banja Luka. 


Efter att ha varit där i tre timmar var vi nöjda och begav oss hemåt igen. 


Jag var inte riktigt färdig ned solen utan njuter fortfarande av den. Dock krävdes en stor öl för att släcka törsten. Det är fortfarande 35 grader i skuggan...


Ikväll blir det svärföräldrarna som bjuder på mat, soppa på brytbönor. Såå gott! Sen ska vi till Rocky och Visnja ikväll på en fika. De ville bjuda på mat, men det får vi ju här hemma ikväll. Ett glas vin får de dock gärna bjuda på. 

Imorse åkte ju även svägerskan Bibbi med familj hem, så nu är det bara Stanic's kvar i huset. På måndag morgon åker vi och på tisdag kväll kommer andra svägerskan hit med sin familj. Full rulle för svärföräldrarna med andra ord! ;)
1 kommentar:

  1. Semester när det är som bäst. Lugn morgon, lite shopping, lite bad och sen bli bjuden på först mat och sen vin. Toppendag i min bok :)

    SvaraRadera