måndag 20 juli 2015

Jag gjorde det!

Jaaaa!!!!


Igår skrev jag om att klara av att springa 5 km under 25 minuter. Igår sprang jag på 26:46... Sen tittade jag lite på kort igår från semestern och hittade att jag sprang 5 km på 25:59 i Bosnien. Så, om jag från steg ett vet att jag vill ha ett högt tempo så borde det väl gå? 

  Från Bosnien i somras...

  Från idag! 

Jag satte på mig min gamla Garmin där jag kan se snitthastigheten under tiden jag springer. Men som ni ser så stämmer inte klockorna riktigt överens... Det skilde 50 meter! Så när jag stängde av min garmin och tittade till på min Polarklocka så var det alltså 50 meter kvar att springa! Det var de tyngsta 50 metrarna på länge! Sen ska låset klickas upp och knappen hållas intryckt så då smög sig sekunderna på. Men den var också under 25 minuter när jag stannade 50 meter senare och började avstängningsproceduren. Så det så! 

  Hastighet = blå   Puls = röd

När jag hade 1,5 km kvar slet jag av mig tröjan jag hade på mig. Då var jag nära att ge upp! Knöt fast den runt midjan och hoppades att den inte skulle åka av... Ett tag tänkte jag att klarar jag 4 km under 20 min så birde väl det vara samma sak... Min mentala bit är inte min starka sida... Men jag höll i! :)


Sjukt nöjd efteråt! Helst åt att inte behöva försöka igen på ett bra tag! Springa milen under 50 min kommer aldrig att hända! Finns inte en suck att jag skulle orka ett sånt här tempo lika länge till! 😂 Helt sinnes! Nä, nu tänker jag inte göra nåt mer vettigt idag. Bara njuta av segerns sötma 😊

2 kommentarer:

  1. Tjihoo!! I knew it!!! Härligt kämpat, stort grattis :)

    SvaraRadera