tisdag 28 juli 2015

Golf och PW

Gårdagen, den grymma måndagen, fortsatte lika grymt. Efter en film på Netflix hade jag fått upp värmen igen liggandes i soffan under två fluffiga filtar. Efter att middagen gjorts, serverats och ätits upp föreslog jag för maken att vi skulle gå en 5-hålsrunda. Och det gjorde vi. Vi fick även med grannen R. Det gick inget vidare, men det var fortfarande lika kul.

  Lite duggregn men ingen blåst... 

Vi var hemma igen strax före kl 21.00. Grannen som också är nybörjare gjorde en birdie! Han fick i bollen på endast TVÅ slag på ett par 3 hål. Grymt kul! Han fick också par på sista hålet. Min tid kommer.. Ska bara lära mig hitta backen. Jag slår gärna över eller toppar bollen. Men skam den som ger sig... 

Imorse gick jag och bästa Christin ut på en morgonpromenad. Det duggade lite lätt ibland, men det var mest uppehåll. Resten av dagen ska det regna enligt väderprognoserna. Såå, idag blir det inne/hemmaaktiviteter som att rengöra ugnen, rensa garderoben och stryka kläder. Tjihooooo.... Eller inte! 


Idag påbörjade jag även en utmaning/uppmaning från Olga Rönnberg om att göra plankan 3 x 1 min per dag. Shit vad jobbigt det var. Jag har inte gjort plankan sen jag slutade med cx i julas. Men nu är jag igång igen. Dagens plankor är gjorda. Sen vankades det äääntligen frukost! 


Frukosten dagen efter fastan är så god. Och helst när den består av nybakat energibröd från Ubbes bageri. Mums! Nu är jag redo för resten av dagen! Hit me! :)


2 kommentarer:

  1. Tur att vårt strykjärn är trasigt 😊 har dammsugat och torkat golv istället.. Kram

    SvaraRadera
  2. Trippelt tack för idag :) promme, frukost och bodypump!! :-)

    SvaraRadera