måndag 4 januari 2016

Premiär 2016

Igår var det äntligen dags för CXworx att komma tillbaka på schemat på gymmet efter ett års frånvaro. Sista passet kördes mellan jul och nyår 2014. Men nu är det alltså tillbaka igen! Jag och kollegan Maria teamade releaseklassen och det gör vi även nästa söndag! Sen drar vårschemat igång igen och allt återgår till det normala och då är det slut på team-klasser. 

Hur var passet då? Salen var full av kunder som hade längtat efter passet! Vi var taggade och några få minuter innan det var dags att dra igång blev vi nervösa! Innan det var vi hur coola som helst... 

Efter passet, endorfinhöga och nöjda! 

Maria körde uppvärmningen, jag körde andra låten, planklåten, och det gick bra! Den låten är ju värst... Maria körde tredje låten som är den första stående. Jag körde sen den andra stående, låt 4, som brände bra i sätet. Jag körde även låt 5 som är för obliquerna. Den börjar stående den här gången och avslutas med en ny övning som kallas Bolt. Sista låten för ryggen körde sedan Maria. Ett 30-minuterspass för hela bålen från rumpan till axlarna. Grymt bra pass! 

Svettiga och glada efter premiären

Innan det så bar det mest TV-tittande i soffan... Jaktstart för herrar först och för damer efter det. Däremellan hann jag dock ut på en kort löparrunda i solen.

Sol, snö och broddar på! 

Dagen avslutades med tacomys. 

Tacoingredienser i blomman.

En perfekt taco, enligt mig! 


2 kommentarer:

  1. Åh, längtar till söndag, hoppas jag kommer in på passet, håll tummen!

    SvaraRadera
  2. Det gör du säkert! Annars får du smita in! ❤️

    SvaraRadera