fredag 29 januari 2016

Mot Gran Canaria

Jag vaknade som vanligt innan klockan... Den var satt på kl 05:20, men vaknade strax efter klockan fem. Allt var packat förutom det som behövdes på morgon som tandborstar, laddare och smink. Klockan 06:00 var vi klara för avfärd. Först ner till Preem för att köpa kaffe till chaufförerna. Sen tanka bilarna och efter det styra bilarna söder ut. Flyget gick från Jönköping och vi var där 20 minuter innan gaten stängdes! JAG var überstressad! Men ingen av de andra stressade upp sig, så jag stressade för oss alla! AVSKYR att vara sen! Men ingen stod i kö, så det var bara att checka in och se glad ut. 

Tiden på den lilla flygplatsen gick fort. Efter 30 minuter fick vi gå på planet och det lyfte i tid. Nu är det 1,5 timme kvar här uppe ovanför molnen innan vi landar på Gran Canaria. Vi räknar med att vara på hotellet strax efter kl 15:00. Då blir det ett dopp i poolen och lite mellis. All Inklusive i en vecka! Det är perfekt när man åker med barn. Våra barn som är 11 och 13 år beställer själva alkoholfria drinkar i baren. Hämtar glass när de vill och toast som mellis när det suger i tarmen på eftermiddagen. Sonen åt som en vuxen karl förra vintern när vi var iväg, då på Teneriffa, för att fira min 40-årsdag. Hans favoritdrink var då San Fransisco men dottern föredrog glass. Han älskade croissanterna och dottern älskade citronmuffinsarna. Vi, vi åt allt och lite till. Drack vin, drinkar och en och annan grogg. Solade, badade och njöt i 22-23 grader. Nu hoppas vi på minst lika varmt, mycket sol,  god mat och god dryck. Och bad. Eller ett och annat dopp passar nog mig bättre... 

Januari på Gran Canaria har inte varit såhär varm på över 50 år! Men, nu går vi in i februari och det verkar bli lite svalare och lite mer molnigt än innan. Men solen går upp innan kl 8.00 och går ner runt kl 20.00! Bara det ska bli underbart skönt! Ljus. Länge.

Inget regn. Ingen blåst. Och helst inga moln. Är det för mycket begärt när man har betalt 25 000 kr? Snälla vädergudar, be nice! 

Lite blåsigt idag...

Flygresan gick bra...

Runt klockan åtta...

Vilken mat!!!! Uuuunderbart gott! ❤️
1 kommentar: