fredag 19 juni 2015

Snopet!

Resan rullar på riktigtbra! Ingen trafik. Inget stopp. Och typ bara små korta vägarbeten som snabbt passeras! Toppen! Däremot så är vi inte framme än.... Imorgon kanske det tar tvärstopp... Då är det helg och troligtvis fler bilar i rörelse... 50 mil till målet, Sirmione i Italien. Där ska vi vara tills tisdag! 

Kom till hotellrummet vid 18.30. Hade sånt spring i benen att jag gick för att kolla om det gick att gå till favvopizzerian. Det gjorde det! Jag gick dit på sex minuter och sprang tillbaka på tre minuter. I vanlig BH, linne, tights och kjol. Men med löparskor! Sååå springsugen! Men utan springkläder i den här väskan! När jag kom hem gjorde jag några burpees och hoppade sen in i duschen. Träningssuget liiite stillat. När vi sen gick till restaurangen så kände jag mig öm i brösten. Springa i vanlig BH är inget att rekommendera! Även om det bara är typ 6-800 meter...

Snacka om besvikelse när vi kommer dit och inser att pizzerian har blivit en indisk restaurang! Snopet! När vi står utanför och deppar kommer servitören ut. Vi frågar om pizza i närheten och han tipsar om en italiensk restaurang men vet inte om de har just pizza. Vi går dit. Ingen pizza. Men de har supergod pasta och gott rött vin!  Stället drivs av italienare! Gott!!!! 

Mums! Hit kan vi komma tillbaka! 

Vi dansar runt midsommarstången? 

Restaurangen som även är ett hotell... 

Tror ni min polar M400 piper???

Den gillar inte att sitta stilla i bilen....


Hörs imorgon! 
1 kommentar:

  1. Kul att få se lite bilder från er tripp. Bra gjort att få ihop 72% trots alla timmar i bilen!! :)

    SvaraRadera