tisdag 4 augusti 2015

Tisdag, sol och jobb...

Idag har det varit strålande sol hela dagen. Och jag har jobbat! Inte roligt alls... Men jag hann med att äta min frukost ute på altanen innan jobbet iallafall. 


Sen var det schemaläggning som gällde hela långa dagen. Vi var klara strax före kl  16.00 och då slängde jag mig ut i solen igen. Underbart fint och härligt väder. 

Snygga brillor va?!? ;-)

Jag njöt av solen i närmare 1,5 timme innan det var dags att förbereda mig inför passet. Idag tog vi cykeln ner till gymmet Christin och jag. 

1. Njuter i solen på altanen
2. Cyklar till gymmet
3. Hemma från gymmet  
4. Frågan är när jag ska hinna med att prova min nya fina golfvagn... 

Passet gick bra. Det var 22 anmälda och jag tror alla kom. Det var många kunder för att vara första sommardagen på tre veckor... Jag har ju tidigare bytt ut låt 2, 6 och 9, dvs ben, biceps och mage, och till kvällens pass hade jag även bytt ut låt 7 som är utfall. 

1. Tre varningar för att jag suttit stilla för länge (när jag arbetade med schemat)
2. Många kalorier brändes ikväll, 505 st! 
3. Det syns att nya utfallslåten gav puls! Det är de dynamiska utfallen, för även höga knä och hopp tillkommer. 
4. Dagens planka med höftdopp.

I det stora hela har det varit en bra dag. Jag tror att vi har fått till schemat för åk 7-9. Imorgon ska vi få till åk 1-6 är tanken. Den delen har kollega A arbetat med så det ska bli spännande att se imorgon. 

Imorgon kommer det bli fastedag för mig eftersom vi ska iväg utflykt på torsdag. Men innan det är morgon så är det läggdags! Vi har köpt nya fräscha täcken idag. De gamla var väldigt sköna men väldigt ofräscha... Men jag sov verkligen som en prinsessa inatt! Och det trots att sonen D på 12 år hade mardrömmar och sov hos oss för tredje natten i rad.... Inatt hoppas jag att vi får sova ifred! 


4 kommentarer:

 1. Snygg vagn!! Tror jag det att du vill ut och provköra! :) Tack för pass och cykeltur :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! Hoppas på golf på fredag! Och lördag em, och kanske söndag med....

   Radera
 2. I natt har vi sovit 4 i vår säng.. inte optimalt :)

  SvaraRadera
 3. I know! Jag vill att vi ska bara två i sängen, inte tre!

  SvaraRadera