onsdag 5 augusti 2015

Schemat är lagt!

Nu är schemaläggningen klar för i år. Det blir alltid några små justeringar första veckan men annars så är det klart! Såå skönt!!! Nu har jag med andra ord semester i några dagar till! Imorgon är det äntligen dags för Skara sommarland! Som barnen längtat! Och vi, bästa Christin och jag också förstås! 

Idag jobbade jag mellan kl 8-16. Innan jobbet drog jag ut på en kort löprunda. Jag kom iväg lite senare än vad jag hade planerat men jag hade egentligen ingen exakt tid att passa. Jag skulle plocka upp min kollega på vägen till jobbet men skrev till henne att jag nog blir 6 minuter sen ;)

 Trött, blek och glåmig men springer trots allt! 

Vi satt på jobbet idag och jobbade där fram till lunch. Lunchen bestod av en hälsotallrik på Sjöglimten eftersom jag fastar idag. Efter lunchen åkte vi hem till mig och fortsatte. Vi gick igenom alla salar mm vilket tig längre tid än beräknat. 

Efter att vi var klara klippte jag gräset. Allt för att få vara ute i solen och röra på mig! Efter kvällsmaten, lax med wokgrönsaker cyklade jag och Christin iväg till yogagymmet. (Mer gym än studio) Så välbehövligt för min arma kropp att få stretcha ut, andas lugnt och arbeta både statiskt och smidigt. Idag kom jag ihåg pulsbandet. Hela 115 kalorier brände jag under den timmen! Kan tro att jag var lealös hela passet men det var jag inte! Goda middagen! 

När jag kom hem gick vi över till grannarna en liten sväng och babblade. Och ok, drack ett litet glas bubbel. Det glaset kostade typ hela yogapasset! ;-)

Nu är det läggdags! Tidigt upp imorgon med trots att det är semester! 
1 kommentar:

  1. Du får inte glömma cykelturen dit och hem, 2*3,8=7,6 km. Du kunde nog tagit ett helt glas bubbel utan bekymmer ;) ;) Tack för idag!

    SvaraRadera