torsdag 15 december 2016

Vilken härlig dag!

Vi stängde av alla alarm igår och sov tills vi vaknade. Kl 8:30 var 3/4 av oss i familjen vakna och uppe. 1/4 av oss (maken) sov fortfarande men vaknade kl 9:00. Efter en stort kopp kaffe och frukost gav vi oss av mot backen. Jag och dottern hyrde både pjäxor, skidor, stavar och hjälmar på plats. Sen gick vi och laddade våra liftkort. Efter det så slängde vi oss ut i backen! 

Det blev en helt underbar dag i backen för dottern och mig. Snön var perfekt, det var ingen kö i liften och det var - 2 grader. Helt perfekt med andra ord! Det enda var att det blåste i liften upp. Det spelade ingen roll om vi åkte ankarlift eller sittlift. Men summa summarum, en toppendag! Vi blev upphämtade strax efter klockan tre av maken. Då mötte han två tjejer med fånigt nöjda leenden! :)

I stugan chillade vi lite innan vi började spela spel. Familjemys på hög nivå! Vet ni tex vad Kalle Anka heter mer i förnamn? Magnus! Så nu vet ni det. 

Killarna var och handlade idag och skottade mm. De köpte oxfilé till kvällen. OMG så gott det var! Det bästa av allt? Vi har så det räcker tills imorgon också! :)

Livet på en pinne... Lindvallen! 

Törstig på lunchen...

Dottern och jag! I solen på toppen. 

Solen går ner bakom fjället!

Barnen vann över oss vuxna i stugan. 

Lyxkväll med oxfilé och sötpotatispommes med bea i stugan...

Hej då backen, ses imorgon! 
1 kommentar:

  1. Åh! Vilken dag! Så skönt att det blev så bra nu när du längtat. Hoppas på fler bra dagar för er.

    SvaraRadera