måndag 1 februari 2016

Måndag

Imorse var vi uppe tidigt och körde bodybalance kl 8.00 precis vid havet! Solen gick upp under passets gång, lagom när vi körde våra solhälsningar. 

Bodybalance


Efter passet åt vi frukost. Sedan var det poolhäng som hägrade. Idag blåser det inte men idag är det lite disigare. När solen är framme är det hur varmt som helst. Sen kommer lite dis sim svalkar lite istället för vind. 

Vid kl 12.30 så körde vi vattengympa precis som igår. Idag satte jag på mig pulsbandet, men det lade av när jag gick i poolen. Grrr...
Det är vattentätt och fungerade igen efteråt, men fungerade inte under passet... Frågan är om det satt för löst runt bröstet så att det var därför pulsen inte registrerades... Får testa igen men dra åt bandet lite. 

Vattengympa


Idag är det 25 grader och helt perfekt väder!

Igår och i förrgår var det nog minst lika varmt, men det var blåsigt. Igår hittade vi bättre platser och fick lite mer lä. Men vindarna var inte kalla, men de svalkade. Vilket i sin tur gjorde att vi inte kände att vi brände oss både här och där...

I lördags körde vi CXworx och igår blev det tabata och vattengympa! Vi  håller igång riktigt bra på semestern. And I like IT! 

CXworx 

Tabata



2 kommentarer:

  1. Åh, det låter underbart! Träning och inte för varmt. Ett ställe för mig kanske? :) :) Ha det fortsatt bra, roligt att läsa att ni har det gött!

    SvaraRadera
  2. Perfekt för dig! Maten är oxå helt suverän!

    SvaraRadera