söndag 13 december 2015

Lucia

Idag står det Lucia i kalendern men vi lyssnade på Lucia igår. Dotterns kör hade  konsert med både äldre och yngre barn. 

Såå fint!

Efter det var vi hos min mans syster och åt tacos. Vi plockade även med oss svärmor dit. Kusinerna hängde och vi babblade, åt och drack gott och kikade på 'så mycket bättre'. 

Idag har vi firat dottern! Tyvärr blev båda makens systrar och min svärmor sjuka (troligtvis i influensan) så det var bara min sida här. 

Hon fick en ny säng (madrass), bokhylla, klänning och pengar. Supernöjd! 

När gästerna åkte hem plockade vi fram granen inomhus och satte upp ljusen utomhus. Tjejerna inne och killarna ute. Nu är allt på plats och vi är redo för jul! Jag gick upp kl 06.30 imorse för att rätta prov i kemi och sätta betyg. Kl 12.00 var jag klar. Allt rättat och betygen satta. Men jag hade ont i nacke och axlar. Stress. Det känns bättre nu iallafall. Tre arbetsdagar kvar. Betygen är satta. Klar! 


Och så var det träningen... Idag, lucka 13, blev det 13 armhävningar på tå. Perfekt en vilodag som denna. Imorgon instruerar jag bodypump igen. Hur ska jag då få till 14? Får suga på den ett tag. Nu, nu ska jag ligga i soffan tills pizzan blir hemlevererd av maken. 

Det här hittade jag idag i min inbox! Lät som en rolig grej. Stafett på ett halvmaraton. En springer 12 km och en springer 9 km. En halvmara tillsammans. Ihop. Kanske tar vi oss dit! Den 23/4 är det i sådana fall dags. Tål att tänkas på! 

1 kommentar:

  1. Grattis till färdiga prov och betyg :)
    Nu spritter det i benen må du tro! Det skulle vara roligt att springa halvmaran tillsammans :)

    SvaraRadera