tisdag 20 maj 2014

Nystart och bara tre veckor kvar

Igår var det start på nya bootcampen. Åtta nya veckor med en ny (halvny) grupp. Vi är ca 6-8 st som gick förra omgången som kör även den här gången. Den här gången är vi 20 st totalt. 

Igår började vi med rörlighet (pinnen) och kämpade sedan två och två om en 6-kilos boll. Sen var det intervallträning (typ tabata) med 40 SEK jobb och 20 SEK vila. Vi körde fem övningar i tre varv. Det var utfall med hopp, burpees, armhävningar, gående planka och mountainclimber. 

Efter dessa tre varv var det dags för rodd. Rodd 150 meter följt av 5 tunga knäböj och 10 russian twist. Även här körde vi tre varv. Sen smet jag när det var dags för stretch för då var det dags att hämta maken och två av hans arbetskamrater. 

Idag var det bodypump! Ett tjugotal kunder kom och jobbade hårt under en timma! Bra tryck och bra jobb! Innan passet frågade en kund när sommarschemat börjat. Det börjar v 25, sa jag oh tittade efter. Tisdag v 24 är den 10 juni. Alltså är det bara TRE gånger kvar! Tre tisdagar med bodypump kvar innan det blir sommaruppehåll!?! Det hår sååå fort! Passet är tillbaka v 33 när upptrappningen drar igång. 

Under sommaren kommer jag dock att ha pump både söndagar och lunchpass på måndagar. Och CXworx på torsdagar. Och bootcamp måndag och torsdag... 

Hm... Pump söndag em, pump många lunch och bootcamp måndag kväll... Tre pass inom 30 timmar... Jaja, det är bara ett fåtal gånger... 




2 kommentarer: