söndag 15 januari 2017

Resan

Resan till Bosnien var pga att makens moster gick bort. Hon bodde i Sverige sedan 1970, men ville begravas i Bosnien. Hon gick bort i Sverige innan jul, men i fredags begravdes hon alltså i Bosnien. 


Begravningen var fin och inte alltför sorglig då närmsta familjen ändå haft mer än tre veckor att sörja. Men det blir ändå ett mer markant avslut då kistan sänks ner i marken... 


Dagen innan begravningen gick även min mans fadder bort. Han blev 82 år. Så igår, lördag, var vi på ytterligare en begravning. 


Vi har dock hunnit med mer än att gråta på begravningar. Vi har träffat vänner och släktingar till maken. Vi har shoppat, ätit god mat på restauranger, fikat och umgåtts. Med mig och maken så var makens två systrar (mina härliga svägerskor) också med på resan. 


Resans shopping:

Stövlar 250 kr

3 klänningar 520 kr ihop

2 jeans 350 kr ihop

2 tröjor 350 kr ihop

Skärp 50 kr

Blus 130 kr


Sen har jag handlat lite småsaker som smink mm... Bra shopping med andra ord! 


Nu sitter vi på flygplatsen i Zagreb och väntar på att få gå ombord på planet. Tyvärr måste vi vänta ytterligare 30 min innan det är dags att gå på planet. Vi landar i Sverige strax förr kl 23:00 ikväll och då ska vi också ta oss hem från Arlanda innan vi får krypa ner i vår säng hemma hos barnen. Farmor och farfar är hemma hos oss och har bott med våra barn hela tiden när vi varit iväg, mysigt! 


Tyvärr är planet försenat nu 30 minuter... Håll tummarna för att vi inte blir mer försenade... Vi skulle ha 2 h 50 min mellan våra plan när vi mellanlandade. Nu minskar det... 


Nu är vi i München! Och än så länge är planet till Sverige i tid! Håll tummarna... 


Kusinträff igår

Trött make på flygplatsen...

God lunch...

Shopping på marknaden! 

Från fönstret förut! 


1 kommentar: