onsdag 4 januari 2017

Icebug

Idag fick jag äntligen testa mina nya icebug. Jag fick dem när jag fyllde men först idag två veckor senare kunde jag testa dem. Och vilka skor! Jag älskar dem redan! Fast det var både is och snö kunde jag springa med fast mark under fötterna. Underbart! 

Idag sprang jag också hela rundan utan att stanna. Annars brukar det bli ett stopp både här och där. Fotostopp är ju annars ett måste! Men inte idag. Det tog jag på slutet. (Jag har nu lärt mig att min iPhone dör i kylan...) En bidragande del tror jag är att jag lyssnade på pumpmusiken idag och inte en bok via Storytel. Så nu blir det musik i öronen under löpturerna. 

Se hur jag flyger fram! 

Snygga är de också! 

Hårdmetalldubb is da shit! 

Efter det så har jag kollat på sanslösa Guld-Stina, och Hellner, fortsatt rensa i linneskåp och tagit bort julen (förutom fönsterstjärnor och adventsljusstakar). Jag är så nöjd över allt jag hunnit med under lovet! Jag har avfrostat frysen, rensat i lådor, skåp och garderober. Vi har röjt i tvättstugan, klädkammaren och på toaletten. Det känns så bra! 

Men jag ska också tala om att jag har slappat, lyssnat på ljudböcker, läst tidningar, kollat koreografi och haft sovmorgon varje dag...1 kommentar:

  1. Roligt att bugsen funkar så bra! Önskar dig många roliga löppass med dem :)

    SvaraRadera