måndag 16 januari 2017

Inställt

Det blir inte alltid som man tänkt sig... Vi tar det från början. Vi landade vid 18:10 och hade alltså 2,5 timme på oss i München att äta mm. Vi lokaliserade var vår gate var och satte oss bredvid för att äta. Eftersom vi inte var så hungriga så köpte vi två pizzor och delade på. 

Vi såg efter en timme eller så att planet var försenat 20 minuter och skulle lyfta 21:00 istället för 20:40. Vid halv nio gick vi till gaten. Där såg vi åter igen fotbollsspelaren Caroline Seger! Vi stötte på henne så fort vi kom till terminal G. När vi stod där kom även Magdalena Forsberg! Kändistätt värre! 

När vi stod där så sa de att de höll på att städa planet, men sitt ner, så meddelar vi så fort vi kan gå ombord. Vi satte oss och strax efter nio så meddelade de att en av besättningspersonalen var sjuk så de sökte ersättare och återkom så fort de visste mer.. Det tog 5-10 minuter sen meddelade de att de inte hittade någon ersättare och planet ställs in! Inställt! 

Fort över till Lufthansas servicedesk för ombokning av biljett och hotellrum. Vi fick plats på planet 6:35. Det som gick 5:05 hann bli fullt innan vi kom fram, men det var bra. Vi fick ändå gå upp vid kl 4:00 imorse för att ta oss till flygplatsen...

För att komma till vårt hotell så fick vi åka shuttlebuss. De skulle gå var 20:e minut, sista gick 23:00. Vi stod ute och väntade i 50 minuter innan vi blev upphämtade av bussen till hotellet. Kl 23:30 fick vi äntligen krya till sängs.

Nu sitter vi iallafall i bilen på väg hem från Arlanda. Vi kommer hem runt kl 13 tror jag. Kanske lite senare då vi måste käka lunch också. Så det blev ytterligare en dag från jobbet som vi inte har räknat med! Inte kul! Det betyder 4 dagar obetald ledighet... Ingen rolig lön nästa månad... Men, men, vi är i Sverige nu iallafall! 1 kommentar: