tisdag 22 september 2015

Friidrottsdag

Idag hade vi Friidrottsdag på jobbet. Vi var utomhus mellan kl 8.30-14.00! Och trots dugg och ruggigt väder var det inget gnäll från eleverna! De sprang, hoppade både höjd och längd samt stötte kula för fullt. Det var många lager kläder på och premiär för både mössa och vantar. 


Efter en heldag utomhus hade vi konferens som vanligt. Men sen var det inte bodypump som det brukar vara för mig på tisdagar utan det var föräldramöte i klassen. Det drog ut på tiden pga att föräldrarna fick gymnasieinformation...

Spagetti och köttfärssås hann jag hem och fixa till innan föräldramötet iallafall.

Men nu är familjen hemma igen och samlade i soffan. Mysigt. Snart läggdags!  Det tar på krafterna att vara ute en hel dag och sedan hålla i föräldramöte. Imorgon hoppas jag på träning. Och golf!

Jag fick mitt skal idag! Plånboksfodralet till min iPhone 6. Jag beställde ett vitt men fick ett crémefärgat! På bilden var det minsann vitt och jag beställde ett vitt men det fick jag inte. Det stod till och med 'soft cream' på förpackningen. Så då skickade jag tillbaka det igen. Trist! Jag som längtat så... 1 kommentar:

  1. Vad härligt det låter ändåmed en utedag, även om vädret kunde varit lite bättre! :)

    SvaraRadera