fredag 6 november 2015

Springa eller inte?

Idag när jag kom hem, efter att ha åkt förbi mataffären, var jag inget sugen på att springa. Jag var inte sugen på att gå ut alls! Det är grått, fuktigt och 7 grader ute. Jag behöver städa! Orkar inte duscha! Vill bara vara inomhus och mysa med tända ljus. Inte springa. Inte duscha. Men när jag städar blir jag ju varm och måste ändå duscha. Eller? Och ska jag ändå duscha så kan jag ju lika gärna ge mig ut och springa. Eller? Orkar jag? Vill jag? Bör jag? Ena delen av mig protesterar ljudligt! Den andra sidan försöker väcka motivationen i mig. 

Jag ringer bästa Christin. Kanske kan hennes röst få mig att bestämma mig? Men nej, hon var lite i samma läge. Hann kanske inte pga jobb och kvällens äventyr. Hon också tveksam om vädret. Men luften är syrerik och härlig sådana här dagar kom vi fram till. Men allt runt omkring ser dystert, grått och allmänt tråkigt ut. Vi lägger på. Ska jag? Ska jag inte? Bläddrar i mobilen, saknar träningspodden, inget nytt avsnitt den här veckan. Kollar in styrkebyrån. Den kan jag lyssna på när jag städar. Eller när jag springer. Man ångrar ju aldrig ett pass. 


Det blev ett kort pass på 4,3 km. Men det blev ett pass! Nöjd med mitt beslut går jag efteråt över till att städa. Och tillslut hoppar jag in i duschen. Nöjd. Fredagsfys före fredagsmys! Yes, I did it! 


2 kommentarer:

  1. Hahaa, samma här!! Velade fram och tillbaka, till slut hittade jag 20 minuter och drog iväg :)

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat av oss båda får jag väl lägga till också ;)

    SvaraRadera