torsdag 12 november 2015

Bättre än inget!

Idag blev inte intervallerna som planerade. Fet blev för tufft idag. Jag kände mig trött i kroppen och svetten rann som aldrig förr! 

Dagens instabild...

De första intervallerna gick bra. 4 min, 3,5 min, 3 min och 2,5 minut men sen blev det jobbigt. Motigt. Jag fuskade! 

Såhär var det tänkt...

Såhär blev det... 

2 minutersintervallen blev 1,5 min och tempot höjdes inte som det skulle. Jag orkade inte. Kände mig nästan svimfärdig! Men jag tänkte att whatever, jag gjorde ju nåt iallafall... Jag har såå lätt för att ge upp, men det har jag inte gjort på någon intervall förut. Inte såhär. Jaja, tanten i mig tänkte att jag lyssnar ju till kroppen iallafall... Jag slängde in en låt med magträning på slutet innan jag gav mig. Saknar mina torsdagar i våras. Då hade jag 1,5 timme på mig på morgonen, men nu har jag max 45 minuter... Hm, hur tänkte jag när jag gjorde läsårets schema? 

Hemma strax efter kl 17 med medköpt snabbmat till barnen och till mig själv fixade jag soppa med wokgrönsaker. 

Mumsigt på fastedagen!

Snart ska sonen och jag iväg och klippa oss. Sen ska här rättas matteprov åk 7. Passar bra att sitta och rätta när maken ändå är iväg. Inget bra direkt på TV:n heller. Det blir jag, proven och ljudboken i öronen. Det blir en bra torsdagskväll. 


2 kommentarer:

  1. Tanten här säger också att det är bra att lyssna till kroppen. Vi är superstarka och superbra, och inte minst supersmarta som lyssnar när kroppen talar till oss. 😊😘

    SvaraRadera
  2. Tänk också på att du körde enl schemat i 14,5 minuter, bravo!!

    SvaraRadera