lördag 14 november 2015

Morgonrunda i blåst

Igår var det vilodag. Det var trist väder ute. Grått, kallt, småregnigt och ruggigt. Jag slutade som vanligt kl 13.00 och gick ut från jobbet och till bilen. Det är max  30 steg. Det räckte med 3 steg och ett andetag i den höstfuktiga luften för att springsuget skulle slå till med all sin kraft! Där har jag hela dagen på jobbet tittat ut och tackat gudarna för att det var vilodag och att jag inte skulle gå ut på hela dagen. Det blev ju knappt ljust ute. Men luften. Den syrerika, fuktiga, råa underbara luft som nu ör utomhus är oslagbar! Det kryper i hela mig! Jag vill springa! Lika mycket som jag fick ta mig i kragen i måndags för att tvinga ut mig på en löprunda då, lika mycket fick jag idag kämpa för att inte ge mig ut. Att våga vila. Svårt, men nyttigt. Och jag klarade det. 

Imorse däremot fick jag äntligen ge mig ut. Innan frukost. På med kläder. Ut. =)

Underbart! Efterlängtat! Välbehövligt! 


Idag hade jag träningspodden i öronen under rundan. Inget krav på tempo. Bara njuta av att få springa. När jag ska springa fort måste jag ha dunkadunka musik. Men det var inte målet idag. Idag var målet att njuta. Andas frisk luft.

Dansuppvisning i streetdance

Idag blev det ingen bodypump för att dottern hade avslutning och uppvisning på sin streetdance. Galet duktiga tjejer! 

Nu lagar maken och sonen mat tills ikväll och jag ligger i soffan under filten och lyssnar på styrkebyrån. Suget att lyfta tungt som de matar på om infinner sig. Ska garaget kanske bli styrkerum? Vad skulle maken tycka om det? Jag har vikter, stänger, kettlebells, hantlar, mattor mm. En bänk och en spegel och lite röj så skulle vi ha ett hemmagym. För tunga marklyft, knäböj och pressar. Hm... Tål att tänkas på... 

1 kommentar:

  1. Gör't!! Så kommer jag och snikar in mig i ett hörn med mina vikter ;) ;)

    SvaraRadera